De top 10 Koeken van Klaas: zo zit je altijd goed!

Zoveel koeken, zoveel keuze! Hoe kies je nu bijvoorbeeld de producten waarvan je weet dat ze sowieso goed verkopen? Klaas helpt je alvast graag een beetje op weg door zijn top 10 producten voor jou op een rijtje te zetten. Zo zit je altijd goed!

1. Spakenburgse Cake

Met natuurlijk stipt op 1: De Spakenburgse Cake van Klaas. Heerlijk smeuïg en bereid met 100% roomboter vliegen deze cakes als zoete broodjes over de toonbank. Een échte aanrader voor in jouw assortiment!

2. Kruidcake

Net als de Spakenburgse Cake heeft de Kruidcake van Klaas een heerlijke smeuïge structuur, waardoor dit ook echt een must have is voor in jouw winkel of supermarkt.

3. Mergpijp

Een koek waar iedereen blij van wordt is de Super Mergpijp van Klaas. De Mergpijp heeft de smaak én de looks, waardoor het product zichzelf alleen al goed verkoopt!  

4. Roomboter Gevulde Koek met Amandelspijs

Kan je niet kiezen? Met de Gevulde Koek van Klaas zit je altijd goed. Met 100% roomboter en 100% amandelspijs is dit 100% genieten!

5. Spakenburgs Hart

Eén van de best bewaarde geheimen van Spakenburg en een echte streekklassieker! Niet alleen houden ze in Spakenburg van Spakenburgs Hart, maar door heel Nederland zijn er Hart liefhebbers. Jij ook?

6. Roomboter grote Krakelingen

Hier wordt elke koekliefhebber toch blij van! Ondanks dat het een eenvoudige koek is, zijn de Roomboter Krakelingen echt niet weg te denken uit welke winkel of supermarkt dan ook.

7. Roomboter mini Rondo’s met Amandelspijs

Pas op: binge-gevaar! Wederom bereid met roomboter, amandelspijs en afgewerkt met een amandelnootje, is dit een echte topper.

8. Grote Bokkenpoten met Crème 

Voor alle zoetekauwen onder ons mogen de grote Bokkenpoten met Crème echt niet ontbreken. De Bokkenpoot is stevig gevuld en heeft een zachte bite. Heb jij ze al liggen in jouw winkel of supermarkt? 

9. Spakenburgse Jan Hagel

Weer een Spakenburgse specialiteit! Veel mensen zijn de smaak gaan waarderen van deze heerlijke zachte koek met een subtiele kaneelsmaak.

10. Appel Kruimel Pencees

Voor alle kruimelkonten onder ons: de Appel Kruimel Pencees mogen echt niet ontbreken in dit lijstje! Van haar stevige korst en smeuïge kruimellaag wordt iedereen toch blij van?

Hopelijk heeft Klaas je op deze manier een beetje op weg kunnen helpen. Toch meer informatie of een andere vraag? Neem dan gerust contact op via info@veldhuizenbanket.nl.

No results found.

Menu